0,8dl tumedat rummi
400g tumedat šokolaadi
6 suurt muna
100g tumedat pruuni suhkurt
2,5dl 35% rõõska koort
2spl kakaopulbrit
Kuumuta ahi 180 kraadini. Vooderda lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga. Sulata šokolaad kuumaveevannis.Mikserda suurel kiirusel munad ja suhkur vahule.Lisa väikesel kiirusel sulašokolaad. Vahusta eraldi nõus rõõsk koor. Sega ettevaatlikult vahustatud koor ja rumm taigna hulka ning vala tainas vormi. Tõsta vorm ahjunõusse ja täida see poolenisti keeva veega. Küpseta ahjus veevannis 25-30 minutit, seejärel kata fooliumiga ja küpseta veel 30-35 minutit. Eemald foolium ja lase pudingul vormis jahtuda. Seejärel tõsta vähemalt 8 tunniks külmikusse. Võta puding vormist välja ja raputa sellele enne serveerimist kakaopulbrit. Serveeri külma pudingut värskete marjade v apelsiniga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...

-
Taigen: 400g suhkurt 400g jahu 17g soodat 550g hapukoort poolele taignale 2 spl kakaod Kreem : 150g suhkurt 1,5 kg hapukoort 1tl v...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar