neljapäev, 17. märts 2011

Pitsakringel.

500g margariini
1 väike pärm
4 muna
2kl vett
2 kilosest kotist kolmveerand kotti jahu
2tl soola

Sulata margariin, sulata pärm vähese suhkruga ,löö muna lahti ja lisa siis vesi margariin ja pärm munale.Lisa niipalju jahu et tainas kätte külge ei jää, pane tunniks kerkima soojakohta.
 
Täidiseks: 
1kg hakkliha
500g suitsusinki
konservananassi
300g juustu
pitsamaitseainet
võid
2sibulat
ketsup

Prae hakkliha sibulaga, lisa tükeldatud sink, pitsamaitseaine ja ketsup. Jäta jahtuma. Rulli tainas laual õhukeseks , määri tainast pehme võiga, pane peale pool täidisest, lisa tükeldatud ananass ja kõige peale pane riiv juust. Rulli kokku ja tõsta küpsetuspaberiga pannile.Küpseta 200 kraadi juures 20-25 min. Sellest kogusest saabkaks suurt kringlit.
Väga maitsev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...