3 muna
2dl suhkrut
175g võid
3,5dl jahu
1,5tl küpsetuspulbrit
4spl hapukoort
450gmustikaid (külmutatud)
määrimiseks võid ja riivsaia
Või sulatada. Munad vahustada suhkruga kohevaks vahuks, lisada küpsetuspulbriga segatud jahu, hapukoor ja jahtunud sulavõi. Viimasena lisada mustikad, segada läbi. Vorm määrida võiga ja puistata üle riivsaiaga.
Keeksi küpsetada 180 kraadi juures u. 1h. Kontrollida valmidust puutikuga, kui tikk jääb puhtaks on keeks valmis.
Selle koogi idee sain siit http://kokkamine.wordpress.com/2010/12/30/mustikakeeks/ , väga hea keeks aga meie jaoks oli mustikaid palju ,järgmine kord panen ainult pooled mustikad.Aga maitselt oli väga hea.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar